ANTALYA / DEMRE - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

ALAKENT MAH. CAMİİ ALAKENT SK. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO: 1 DEMRE / ANTALYA
Vizyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
KLİMA
Ulaşım
Antalya´dan 30 dakikada bir düzenlenen ve 3 saat süren minibüs seferleri ile ilçemize ulaşım sağlanmaktadır.
yok
Yerleşim Yeri
Antalya´nın batısında, 16500 nüfuslu bir ilçedir. Başlıca geçim kaynağı seracılık ve turizmdir. Noel Baba (Saint Nicholas)Kilisesi, Myra Antik Kenti, Kekova Batık Şehir, Andriake Limanı başlıca tarihi ve turistik mekanlardır.
İle 145 km İlçeye 1,8 km